homehome.html
portfolioportfolio.html
contactcontact.html

yvonne

cvcv.html

visie

yvonneBROEKHUIZEN ruimtelijk ontwerp is het bureau van eenpitter Yvonne Broekhuizen, interieurarchitect met passie voor ruimte, kunst en landschap.


In het ontwerpproces ga ik van het totaalconcept uit.

Mijn ontwerpen zijn puur, ze stralen rust uit en overbodige vormgeving

ontbreekt. Wars van trends zijn de dingen zoals ze zijn.


Bij iedere opdracht zoek ik naar inventieve oplossingen.

In mijn visie hoort een ontwerp ruimtelijk goed te werken. Prettig functioneren en mooi oud worden zijn de kaders waar vanuit ik ontwerp.    Ik hecht belang aan de bestaande ruimte en heb oog voor detail.


De vraag van de opdrachtgever staat voor mij centraal. Door goed naar uw wensen te luisteren en deze op een creatieve manier te benaderen ontstaat een uniek ontwerp. U kunt bij mij terecht voor een interne verbouwing, kleine uitbreiding en meubelontwerp. Licht, kleurgebruik en materiaal zijn op elkaar afgestemd. Samen vormen ze een evenwichtig geheel.


Mijn aanpak is persoonlijk. De communicatie en wisselwerking met een opdrachtgever dagen me uit en met mijn ontwerpen wil ik bijdragen aan een aangename maar ook inspirerende omgeving.


Wilt u een interieuradvies of bent u op zoek naar een bijzonder ontwerp, dan kunt voor een eerste vrijblijvend afspraak contact met mij opnemen.


Yvonne Broekhuizen

interieurarchitect

gribgrib.html